Caroline

 

Caroline Wiens

 

Jag arbetade som ekonom i många år men har hela livet varit intresserad av de stora frågorna: Vem är jag? Vad är meningen med livet? Hur kan jag bli den bästa versionen av mig själv?

 

Jag längtade efter att arbeta med något annat och började läsa teologi när jag precis fyllt 40. Detta ledde till att jag (trots att jag inte har någon kyrklig bakgrund) prästvigdes 2003, och jag har sedan dess arbetat som bl a fängelsepräst, jourhavande präst på natten och universitetspräst. Samtalet om de existentiella frågorna har alltid legat mig varmast om hjärtat och jag har trivts bäst med att arbeta bland sökarna i utkankten av, och även utanför, kyrkans sfär.

 

Under mina år som präst gick jag flera utbildningar i själavård och gestaltterapi och jag har i över tio år arbetat med och haft utbildningar i Enneagrammet, enskilt och i grupper.

Under 2016 gick jag en utbildning i Mindful Tapping och är nu certifierad i metoden och 2017 blev jag diplomerad professionell coach och den utbildningen fortsätter mot certifiering 2018.

 

Mina olika kompetenser och utbildningar ser jag som verktyg som fungerar väl var för sig, men som kombinerade med varandra blir så mycket mer kraftfulla. Jag har arbetat med samtal i många år och är övertygad om att när vi blir lyssnade till och får sätta ord på tankar och känslor kan förändring ske och mening skapas. Men genom tappingen har jag förstått varför det många gånger inte räcker med samtalet och den intellektuella förståelsen för att komma VIDARE i livet, minnen från obehagliga händelser och trauman sitter kvar i kroppen och måste tas om hand där. Utbildningen till coach har också gett mig nya fantastiska verktyg som tillsammans med mina andra kompetenser gör att jag kan hjälpa andra till personlig och själslig frihet på ett ännu bättre sätt.

 

För att kunna ägna mig helhjärtat åt det jag brinner för driver jag nu min egen verksamhet VIDARE Livscoachning.

Copyright © Caroline Wiens 2017 All Rights Reserved